Free Record Shop online winkel weer geopend

  De Free Record Shop online winkel is vanaf afgelopen weekend weer geopend. De webwinkel ging vorig jaar offline, vanwege het faillisement van de winkelketen.

  De winkelketen kwam sindsdien onder de hoede van Boekenvoordeel, waarbij de Free Record Shop verder ging als een shop-in-shop. In sommige fillialen van Boekenvoordeel kwam een Free Record Shop. De Free Record Shop online winkel ging destijds offline, maar heeft afgelopen weekend een terugkomst gemaakt.

  Free Record Shop online winkel bevat nog geen games

  Meteen valt op dat deze webwinkel nog geen games bevat. Wel zijn er cd's, dvd's en blu-ray's te koop via de webwinkel en is er merchandise verkrijgbaar. XGN sprak met Arjen van den Berg, marketingmanager van Boekenvoordeel, die ons kon vertellen dat we zeer binnenkort games in de webshop kunnen verwachten:

  "We verwachten in de loop van deze week de eerste games online aan te bieden. We zullen hierbij de komende periode steeds meer producten toevoegen. De eerste stap is dan het toevoegen van games en vervolgens willen we ook merchandise gaan aanbieden."

  Hoewel er dus in eerste instantie alleen software aangeboden wordt via de webshop, sluit Van Den Berg niet uit dat er uiteindelijk ook hardware in de online winkel verschijnt.

  Op dit moment houdt de Free Record Shop Online winkel een actie: drie halen is twee betalen op cd's, dvd's en blu-ray's. Op de vraag of we meer van zulke acties kunnen verwachten, gaf Van Den Berg positief antwoord. Volgens hem zal de webwinkel veel gebruik gaan maken van acties, waar multibuys een belangrijk onderdeel van zullen vormen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.