Nieuwe foto's opgedoken van de mysterieuze PlayStation 5 devkit

    We moeten nog een jaartje geduld hebben voordat de nieuwe consoles op de markt zullen verschijnen. Wel werden we al verwend met een render van de mogelijke PlayStation 5 devkit. Nu lijkt het apparaat in levende lijve opgedoken te zijn.

    LetsGoDigital

    Zogeheten developer kits worden opgestuurd naar ontwikkelaars, zodat ze al games kunnen ontwikkelen voor de nieuwe generatie consoles. Er moeten op de dag van release immers wel titels beschikbaar zijn die je meteen kan spelen en die gebruikmaken van de nieuwe hardware. Van de prototype van de PlayStation 5 waren er eerder digitale renders gelekt en nu zijn er foto’s bijgekomen.

    Twitter-gebruiker Alcoholikaust heeft een foto geplaatst van twee mogelijke devkits van de nieuwe console van Sony. De PS5 ziet er behoorlijk groot uit in vergelijking met zijn voorganger, maar dat betekent niet dat de retail versie hetzelfde formaat krijgt. Het komt namelijk wel vaker voor dat de devkit compleet anders wordt vormgegeven dan de officiële versie. Voor meer informatie over het uiterlijk van de PlayStation 5 zullen we dus nog even moeten wachten.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.