Forza Motorsport 7 onofficieel aangekondigd door racestuurfabrikant

  Niet geheel onverwacht na het succes van Forza Motorsport 6 en Forza Horizon 3, maar er komt waarschijnlijk een nieuwe Forza game aan. Het zou gaan om Forza Motorsport 7.

  Op het forum van Fanatec, de ontwikkelaar van racesturen, werd een post geplaatst met een vraag aan de fans. Thomas Jackermeier, CEO van het bedrijf, vroeg de fans welke nieuwe features zij het liefst ondersteund zouden zien in Forza Motorsport 7. Een vraag waar Microsoft, de uitgever, en Turn 10, de ontwikkelaar van de game, waarschijnlijk nog niet echt klaar voor waren.

  Fanatec bereidde zich voor op meeting met ontwikkelaar van Forza Motorsport 7

  In de post vertelde Jackermeier dat hij zich aan het voorbereiden was op een meeting met Turn 10 over de dingen die de bedrijven samen konden gaan doen en hoe ze elkaar konden gaan helpen. Later werd de post geüpdatet en vertelde de CEO van Fanatec dat er veel verbeteringen komen in nieuwe Forza Motorsport games.

  Ook laat hij weten dat Forza Motorsport een nieuwe verantwoordelijke persoon heeft voor physics en force feedback en dat deze man een voorstander is van racesturen. De kans is dus erg groot dat er in nieuwe games een verbeterde ondersteuning komt voor racesturen. Iets wat in voorgaande Forza games minder het geval was.

  Forza Motorsport 7

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.