Forza Motorsport 6 aangekondigd met Ford GT als covercar

  Microsoft heeft op de North American International Auto Show (NAIAS) de nieuwe Forza Motorsport 6 onthuld. De game zal een samenwerking tussen Microsoft, Turn 10 Studios en Ford. Daarom pronkt ook de nieuwe Ford GT ultra-high performance auto zo trots als een pauw op de hoes van Forza 6.

  De nieuwe racing game van Microsoft komt exclusief voor de Xbox One. De auto line-up heeft onder andere de Ford GT, Shelby GT350 Mustang en de F-150 Raptor die de automaker eerder bij de NAIAS toonde. Autofans kunnen hun hart ophalen, want deze auto's zullen 'First in Forza' zijn. Dit betekent dat je deze auto's voor het eerst in Forza Motorsport 6 kunt ervaren.

  Op de E3 wordt de eerste gameplay van de nieuwe racer getoond. Wel kan je nu alvast de aankondigingstrailer hierboven kijken.

  Forza Motorsport 6 release nog onbekend

  Het is nog onbekend wanneer Forza Motorsport 6, die het tienjarig bestaan van de serie moet gaan vieren, precies op de Xbox One gaat verschijnen. De vorige delen in de Forza serie werden op XGN doorgaans goed beoordeeld. De laatste game kwam vorig jaar uit op de Xbox One en deze kreeg van Johan een 7,5 in de Forza Motorsport 5 review.

  Forza Motorsport 6

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.