Forza Horizon 4 gameplay vrijgegeven tijdens E3

  Het was geen verrassing toen Microsoft tijdens hun E3 persconferentie Forza Horizon 4 aankondigde. De exclusieve racegame was de eerstvolgende in de populaire serie en er is ook meteen Forza Horizon 4 gameplay vrijgegeven.

  Elk jaar komt er een nieuwe Forza game uit en dit jaar is het de beurt aan een nieuw deel in de Horizon reeks. In dit vierde deel van de serie krijgen we een aantal nieuwe features voorgeschoteld die de ervaring nog leuker zullen maken ten opzichte van het in 2016 uitgebrachte deel.

  Forza Horizon 4 gameplay laat seizoen veranderen

  Op dit moment kunnen we in ons landje heerlijk genieten van de lente zon, maar in Forza Horizon 4 kun je dat ook doen! In de nieuwe titel spelen de seizoenen namelijk een belangrijke rol. Zo kun je met je winterbanden racen over de besneeuwde wegen en in herfst genieten van de vallende bladeren van de boom.

  Deze weersomstandigheden hebben allemaal weer effect op hoe jouw auto in de open wereld rijdt. Daarnaast kun je in deze open wereld samen met andere mensen van over de hele wereld racen en chatten.

  Releasedatum

  In Forza Horizon 4 krijg je de beschikking over 450 auto's die er op de Xbox One X allemaal beter uit zullen zien. Het spel is namelijk vanaf de release te spelen in 4K resolutie.

  Forza Horizon 4 ligt vanaf 2 oktober 2018 in de winkels en is verkrijgbaar voor de Xbox One en PC. Ook krijg je het spel als je lid bent van Xbox Game Pass.

  Forza Horizon 4

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.