Forza 6 Mods details - extra uitdagingen en bonus

  In de aanloop naar de release van Forza Motorsport 6 in september, heeft ontwikkelaar Turn 10 enkele nieuwe details bekendgemaakt over de Forza 6 Mods die beschikbaar zijn in het spel.

  Forza 6 Mods zijn modifiers (aanpassingen of wijzigingen) in het spel die de besturing van een auto veranderen, extra uitdagingen toevoegen of zorgen voor een bonus aan het einde van de race. Deze mods zijn te unlocken door de career mode of free play te spelen.

  Er zijn drie categorieën Forza 6 Mods bekend:

  • Crew Mods

  Deze mods passen de eigenschappen van de auto aan zodat je auto bijvoorbeeld minder gewicht en meer grip op de weg heeft. Dit geeft je een voordeel in de race, maar levert je geen bonuspunten op.

  • Dare Mods

  Bij Dare Mods gebeurt juist het tegenovergestelde:je auto en besturing gaan er wat op achteruit. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de schakeling handmatig gaat, en af en toe tegenstribbelt. Dit kan vervolgens extra XP punten opleveren.

  • Boost Mods

  Boost Mods zorgen voor een letterlijke boost in de punten die je verzamelt per race, zowel van credits als van je XP. De extra punten zijn te verzamelen door verschillende stunts uit te halen, maar leveren ook gewoon extra credits op zonder dat je er iets speciaals voor hoeft te doen.

  Let op: Niet alle mods kunnen tegelijk worden gebruikt.

  Forza 6 Mods overzicht

  Voor het volledige overzicht aan Forza 6 Mods en alle details kun je terecht op de officiële website. Forza Motorsport 6 is vanaf 18 september exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de game? Lees dan onze Forza Motorsport 6 Preview.

  Forza Motorsport 6

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.