Forza 6 maakt een pitstop bij XGN

  Forza 6 maakt een pitstop bij XGN ter ere van de nieuwe Forza 6. De game werd persoonlijks langsgebracht in een originele Ford Mustang uit 1966. Wauw!

  Vanmiddag werd bij XGN in hartje Amsterdam de nieuwe Forza 6 in stijl overhandigd. In een Ford Mustang uit 1966 inclusief alle originele onderdelen en bekleding werd de game bij XGN op de stoep afgeleverd.

  Forza 6 maakt pitstop

  Geheel in stijl kwam Microsoft langs met een mooi logo op de oude bak. De auto is al ruim 49 jaar oud en sloeg daardoor een paar keer af, maar ach dat mag de pret niet drukken! Microsoft leverde naast de game nog wat toffe goodies af waarbij een dropje en red bull er op de redactie wel in gaan.

  Forza 6 is sinds 15 september exclusief verkrijgbaar voor de XboxOne. Wij van XGN waren superenthousiast over de nieuwe Forza en gaven de game een dikke 9. Sebastiaan sloot zijn conclusie af met de woorden:

  "Met Forza Motorsport 6 slaat Turn 10 na het ietwat teleurstellende vijfde deel keihard terug. Blikvanger is de gigantische hoeveelheid aan content, zowel op het gebied van auto's, circuits als opdrachten en races. Aangevuld met een indrukwekkend nacht- en weersysteem (dat helaas niet dynamisch is) en overdonderende beelden krijgen racefanaten precies waar ze op zitten te wachten. Alles bij elkaar genomen is Forza 6 een essentiële aankoop voor elke zichzelf respecterende liefhebber van racegames."

  Check de foto's en de video boven dit artikel om de sfeer te proeven. Microsoft, bedankt, leuk!

  Forza Motorsport 6

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.