Forza 6 details gelekt door live gaan Japanse website

  De Japanse website voor Forza Motorsport 6 is onlangs (per ongeluk) online gegaan met heel wat Forza 6 details.

  All Games Beta wist een aantal screenshots te maken van de pagina voordat deze offline werd gehaald.

  Forza 6 details

  Volgens de website bevat het spel "nat weer, 3D plassen en nacht racen" samen met "state-of-the-art-physics aan simulatie snelheid." Daarnaast is op de website tez ien dat Forza 6 wordt getoond in 1080p en met ‘’50 fps’’ draait. Dit laatste lijkt overigens een typefout te zijn aangezien Forza 5 draait op 60 fps.

  Daarnaast tonen de Forza 6 details dat het racespel de meeste auto’s van ‘’elke racegame van deze generatie heeft’’. Er zouden meer dan 450 voertuigen aanwezig zijn in het spel die kunnen worden aangepast. Deze zouden zijn uitgerust met volledig werkende cockpits en kunnen schade ondervinden.

  De Xbox One exclusive versie zou ‘’26 wereldberoemde locaties bevatten waaronder Daytone, Rio en meer. De co-op bevat twee spelers split-screen, racen met 24 spelers en realistisch Drivatar tegenstanders.

  Forza Motorsport 6 zal speelbaar zijn tijdens de E3 2015. De releasedatum van het spel valt in het najaar van 2015. Naar wervachting wordt de exacte datum en meer details van het spel tijdens de E3 persconferentie van Microsoft op 15 juni onthuld.

  Forza 6 details

  Forza Motorsport 6

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.