Fortnite week 9 challenges zijn nu te voltooien

  De nieuwe Fortnite week 9 challenges zijn bekendgemaakt door Epic Games. Het zevende seizoen in Fortnite Battle Royale loopt op zijn einde, maar er zijn weer veel challenges te halen. Deze week zijn er ook een aantal nieuwe challenges die we nog niet eerder hebben gezien.

  Er kunnen deze week weer vijftig Battle Stars worden verdiend. Aangezien het de negende week in het Fortnite seizoen is, gaan veel spelers richting Tier 100. Hiermee speel je een cosmetische outfit vrij die niet iedereen aan zijn collectie zal kunnen toevoegen. Ook kan er een skin worden vrijgespeeld wanneer alle challenges van minimaal zeven weken worden voltooid.

  Fortnite week 9 challenges

  Hieronder vinden jullie een overzicht van de Fortnite week 9 challenges. Er zitten standaard challenges bij, zoals het elimineren van tegenstanders met een shotgun. Daarnaast moeten er tien gouden ballonnen worden vernietigd. Deze ballonnen zijn verspreid over de Fortnite Battle Royale map.

  Gratis challenges

  • Gebruik een Sneaky Snowman in drie verschillende matches voor 5 sterren
  • Elimineer drie tegenstanders bij Junk Junction of Retail Row voor 10 sterren
  • Land in Retail Row voor 2 sterren (stage 1/5)

  Battle Pass challenges

  • Maak tien gouden ballonnen kapot voor 10 sterren
  • Dans op een Sundial voor 5 sterren (stage 1/3)
  • Elimineer drie tegenstanders met een shotgun voor 10 sterren
  • Voltooi twee Timed Trials met een X-4 Stormwing vliegtuig voor 10 sterren

  Fortnite v7.30 update eerder deze week uitgebracht

  Eerder deze week werd de Fortnite v7.30 update uitgebracht, waarbij er verschillende wapens naar de Vault worden verplaatst. Onder andere de Bolt-action Sniper Rifle en de Burst Rifle kunnen niet meer worden gevonden in Fortnite Battle Royale. Daarnaast keert de Suppressed SMG na een hele lange tijd terug naar het slagveld. Het wapen is aangepast door Epic Games en zou nu niet meer te sterk moeten zijn.

  Ook werd er een nieuw wapen, de Chiller Grenade, toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. Met deze granaat zorg je ervoor dat jouw tegenstander of teamgenoot wordt weggeschoten en minder controle heeft over zijn bewegingen. Alle aanpassingen kunnen worden gevonden in de Fortnite patch notes.

  Fortnite Battle Royale is gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.