Fortnite week 6 challenges zijn beschikbaar

  De Fortnite week 6 challenges van deze week zijn bekend. Het heeft allemaal wat langer geduurd dan normaal en dat is te wijten aan het feit dat de update was vertraagd. De update zou eigenlijk op 1 november live gaan, maar werd pas vandaag - een dag later - uitgebracht.

  Er zijn drie gratis Fortnite week 6 challenges, maar ook weer vier Battle Pass challenges. De gratis challenges zijn deze week ook wat moeilijker te voltooien. Drie van de vier Battle Pass challenges bestaan uit verschillende stages die moeten worden voltooid. Hieronder kun je een overzicht van alle challenges die deze week moeten worden gehaald vinden.

  Fortnite week 6 challenges

  Gratis Fortnite challenges

  • Plaats in drie matches een Chiller trap voor 5 sterren
  • Open een schatkist in zeven verschillende locaties met naam voor 5 sterren
  • Elimineer drie tegenstanders met een shotgun voor 10 sterren

  Battle Pass Fortnite challenges

  • Land in Shifty Shafts voor 5 sterren (stage 1/5)
  • Breng je tegenstanders 250 schade toe met je pickaxe voor 5 sterren
  • Zoek de bladmuziek in Pleasant Park voor 10 sterren (stage 1/4)
  • Elimineer tegenstanders met een common wapen voor 10 sterren (stage 1/5)

  Voor de laatste challenge moet je iedere stage iemand elimineren met een wapen van een betere zeldzaamheid. Het eerste wapen is common en daarna krijg je uncommon, rare, epic en legendary. Je kan deze challenge in één match halen, maar dat zal zeker niet makkelijk zijn. Dit is wel een challenge die je gemakkelijk zal halen wanneer je een aantal matches speelt.

  De nieuwe Fortnite v6.21 update

  In de Fortnite v6.21 patch notes werd bekend dat de nieuwe glider feature uit Fortnite Battle Royale nog een tijd langer zal worden getest. Epic Games heeft de resultaten van de eerste test binnen en die waren over het algemeen positief. Daarom zal de feature voorlopig nog beschikbaar zijn en wellicht permanent in de game blijven.

  Ook is er een nieuw item toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. Met deze ballonnen kun je zwaartekracht ontwijken. De snelheid waarmee je omhoog gaat hangt af van het aantal ballonnen dat je gebruikt. Je kunt er maximaal zes gebruiken. Als je hoog genoeg bent, kun je je zelf laten vallen en je glider uitklappen. Zo leg je hele lange afstanden af zonder dat je materiaal verspild. Alle updates lees je terug in de volledige patch notes van Epic Games.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.