Fortnite week 5 challenges gelekt - Een stapje voor op de competitie!

  Fortnite Week 5 challenges zijn gelekt. Dataminers hebben opnieuw de wekelijkse challengers van Fortnite gelekt. Hierdoor kun je alvast de nodige voorbereidingen treffen.

  Fortnite

  De Fortnite Week 5 challenges zijn gelekt nadat dataminers van Fortnite Tracker wederom gelekt hebben. De challenges zullen morgen live gaan wanneer de nieuwe update uitgebracht wordt. De challenges staan zoals gewoonlijk niet honderd procent vast, want een aanpassing op het laatste moment kan nog gebeuren. Toch lijkt het aannemelijk dat dit de challenges zijn voor Fortnite Season 4 Week 5.

  Wekelijks zijn er zeven challenges die alleen uit te voeren zijn als je een Fortnite Season 4 Battle Pass hebt. De taken zijn verdeeld in vier normale taken en drie moeilijke taken. De moeilijkere taken leveren de speler dan ook meer sterren op. Hieronder staan de challenges voor week 5.

  • Doe 500 schade met SMG wapens aan vijanden - 5 sterren
  • Vind zeven kisten in Dusty Divot - 5 sterren
  • Gebruik een jetpack - 5 sterren
  • Zoek zeven zwaartekrachtstenen - 5 sterren
  • Volg een schatkaart uit de Greasy Grove - 10 sterren
  • Schakel twee spelers uit met een minigun of light machine gun - 10 sterren
  • Schakel drie spelers uit in Lucky Landing - 10 sterren

  Fortnite Week 5 Challenges opnieuw gelekt

  Dit is de zoveelste keer dat de Fortnite Season 4 challenges lekken, want dit gebeurde in week 2 en 3 ook al. Deze bleken uiteindelijk ook de daadwerkelijke challenges te zijn. Op basis van de eerdere lekken kan dan ook aangenomen worden dat deze challenges correct zijn.

  Wanneer de nieuwe update live gaat, zullen de challenges ook live gaan en kunnen Season 4 Battle Pass gebruikers de challenges uitvoeren. Een van de challenges is het gebruiken van een jetpack die afgelopen week aan het spel werd toegevoegd. Via een update werden de jetpacks toegevoegd.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.