Fortnite wedstrijd maakt je regisseur van een superheldenfilm

  Voor iedereen die wel eens een superheldenfilm heeft willen regisseren, opgelet! Een Fortnite wedstrijd looft namelijk prijzen uit voor de beste superheldenfilms.

  Iedereen kan niet als een malle met je camera de straat opgaan en zijn vrienden onderbroeken over het hoofd trekken om de nieuwe Captain Underpants te worden. Misschien wordt hier ook wel een prijs mee gewonnen. Maar niet in Fortnite want dit superheldenfestijn is in-game.

  Superhelden Fortnite wedstrijd

  Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Replay functie van Fortnite Battle Royale. Bij het filmpje kan gebruik worden gemaakt van de Fortnite Seizoen 4 helden. De wedstrijd duurt tot en met 11 juli en eindigt dus net voordat de dag erna het vijfde seizoen van Fortnite wordt ingeluid.

  De video's moeten 1 tot 5 minuten zijn en er moet gebruik worden gemaakt van royaltie vrije muziek. Wie de aandacht van Epic Games weet te trekken met een geweldige filmpje gaat met 25,000 V-Bucks en een in-game filmposter naar huis. Ook zullen vijf finalisten nog 10,000 V-Bucks ontvangen, dus zes mensen totaal zullen een prijs ontvangen.

  Dit is dus je kans om zelf een filmregisseur te worden. Al wordt het zelfs met heel veel regie-ervaring moeilijk om te tippen aan bestaande superheldenverhalen. Zo weten Ant-Man en The Incredibles op dit moment ook al de nodige superverhalen de wereld in te helpen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.