Fortnite vikingskins uitgebracht in aanloop naar update

  Nog even en dan wordt Fortnite uitgebreid met alweer een nieuwe Fortnite update. Maar voor het zover is kunnen spelers al aan de slag met nieuwe Fortnite vikingskins die nu al verkrijgbaar zijn. Zo worden spelers vikingen in Fortnite.

  Het gaat hier om skins in het thema van de vikingen. Op die manier kun jij flink terug in de tijd, terwijl je een hakbijl gebruikt om je tegenstanders te flink af te zijn.

  Viking Fortnite vikingskins

  De foto boven deze pagina toont de Fortnite skin. Er wordt duidelijk voor een vikingstijl gekozen. Dit is één van de twee nieuwe skins die verkrijgbaar zijn in deze populaire shooter.

  De nieuwe skin is een Legendary skin die kan worden aangeschaft voor 2,000 V-Bucks. Met deze Magnus Outfit kunnen spelers hun avatar op een viking laten lijken. Om het helemaal compleet te maken wordt er ook nog een nieuwe vikingbijl toegevoegd, die kan worden gebruikt om grondstoffen te verkrijgen. Deze vervangende bijl, waarvan je een screenshot onder de alinea terugvindt, is verkrijgbaar voor 800 V-Bucks.

  Fortnite vikingskins

  Recent is het vijfde seizoen van Fortnite van start gegaan. Eerder publiceerden wij een duidelijk overzicht met alle Fortnite Season 5 details, waaruit duidelijk wordt wat dit nieuwe seizoen allemaal te bieden heeft. De start van het seizoen maakte al duidelijk dat vikingen een belangrijke rol binnen dit seizoen zullen spelen. Zo verschenen er Vikingboten in de woestijn en zullen er ook nog standbeelden uit de oudheid bijkomen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.