Fortnite update voegt skill-based matchmaking toe en bots

  In de nieuwe Fortnite update zullen bots in samenwerking gaan met het nieuwe matchmaking systeem om de vaardigheden van spelers te verbeteren. Het nieuwe matchmaking systeem zal langzaam uitkomen in verschillende regio's. De bots zullen uitkomen in de update van seizoen 11.

  Matchmaking in Fortnite

  De makers van Fortnite zijn weer druk bezig met elke week een update en soms zelfs om de dag. Er is alleen één ding dat vrijwel niet veranderde en dat was het matchmakingsysteem van Fortnite. Epic heeft gisteren aangekondigd dat update v10.40 veranderingen brengt naar “core modes” van de game. Epic Games voegt toe dat ze eerlijke matches willen creëren op basis van het matchen van het talent van de speler.

  Details over hoe dit systeem exact gaat werken is nog niet vrijgegeven door Epic, maar over hoe het systeem uitgerold wordt is wel al wat bekend. Dit systeem zal langzaam maar zeker uitgerold worden in de verschillende delen van de wereld. Epic zal het systeem testen en bijhouden om te controleren of het een positieve invloed heeft op de game. Er is nog geen exacte datum bekendgemaakt voor wanneer de update uitkomt.

  Fortnite update

  Een meer visuele verandering zal volgend seizoen langskomen in de vorm van AI, oftewel, bots. Epic Games is van plan om bots toe te voegen vanaf Seizoen 11 waardoor je tegenstanders krijgt die van een vergelijkbaar niveau zijn. Op basis van hoe goed je bent speel je tegen spelers van vergelijkbaar niveau in combinatie met een aantal bots. Hoe hoger je niveau, hoe minder bots je zult treffen. Bots ga je niet treffen in competitive playlists.

  De mening over bots verschilt erg. Sommige Fortnite fans zijn niet blij met de update en met name de toevoeging van bots. Vele fans reageren via Twitter en vinden de update onnodig. Ze willen liever spelen tegen mensen dan tegen robots. Epic reageerde hierop en vertelt fans dat ze de bots blijven updaten en bijwerken voor de spelers.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.