Fortnite update komt eraan, servers gaan offline

  Vandaag komt er een nieuwe Fortnite update aan, hierdoor zijn de servers voor een tijd offline. Deze update wordt gelanceerd ten ere van Valentijnsdag.

  Vanaf vandaag zullen de servers offline gaan. Om 10:25 uur kunnen spelers zich niet meer bij een match voegen in de Battle Royale modus. Spelers worden van het spel gestuurd om 10:50 uur. Hoe lang de servers offline zullen zijn, is nog niet bekend.

  Fortnite update voor Valentijnsdag

  In de Battle Royale modus zullen er met update V.2.3.2 nieuwe skins beschikbaar komen voor spelers. Mocht je nou helemaal je look af willen maken, dan kan je voortaan gebruik maken van een kruisboog. Een afbeelding van de nieuwe skins en het nieuwe wapen is hieronder te bekijken.

  Fortnite servers

  Een groot pluspunt van het goud met roze wapen is ongelimiteerde ammunitie, het wapen schiet namelijk pijlen af die niet verzameld te hoeven worden. De kruisboog kan gevonden worden tussen loot op de grond en schatkisten en komt in zowel Rare als Epic varianten.

  Nieuwe missies

  Verder kunnen spelers nieuwe quests uitvoeren. Volgens Epic Games zullen deze ook in de sfeer zijn van Valentijnsdag. De missies zullen vanaf volgende week te spelen zijn. De update zal ook nog enkele bug fixes bevatten, maar geen drastische veranderingen.

  Update 2.5.0 zal een special Valentijnsdag evenement brengen. Hierdoor komt er een speciale quest line beschikbaar om te spelen. Ook komt dan een nieuwe kruisboog en een nieuwe quest type naar de game.

  Fortnite is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Recent zijn er ook al nieuwe skins uitgekomen ter ere van de Olympische Winterspelen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.