Fortnite update heeft nog verborgen Backpacks

  Fortnite kreeg er onlangs jetpacks bij via de laatste Fortnite update. De huidige jetpacks lijken daarentegen pas het begin wat Fortnite te bieden heeft. Door datamining zijn er een heleboel nieuwe Fortnite items ontdekt.

  De items zitten al in de code, maar worden (nog) niet gebruikt. Alle nieuwe ´backpack' items hebben een apart label hebben die hinten naar nieuwe mogelijkheden.

  Fortnite data

  Door de datamining zijn backpacks gevonden met namen als BoostJumpPack, the MedicPack en MissileBattery. De verschillende backpacks kun je terugvinden op onderstaande screenshot van FNBRleaks.

  Fortnite update

  De toekomst moet leren wat we gaan zien van die gekke backpack namen. Mogelijk betekent dit dat Epic Games dus nog meer voor ons in petto heeft met die backpacks. Het is altijd mogelijk dat er niks met deze data wordt gedaan. Er zit wel vaker iets in de code wat tijdens het ontwikkelingsproces erin is gezet, maar uiteindelijk nooit wordt gebruikt.

  Jetpacks door Fortnite update

  De Jetpacks werden toegevoegd met de laatste update van Fortnite. Ze vormen een onderdeel van de tijdelijke mode ´Close Encounters.' Als er dus nieuwe Jetpacks aankomen zullen we binnenkort meer van Epic Games horen.

  Er worden regelmatig updates voor Fortnite uitgebracht. Vaak gaat het om kleine updates, maar ook om grotere updates die hele modi toevoegen. Een tijd geleden was er bijvoorbeeld de Thanos update die Marvel Infinity War en Fornite met elkaar combineerde. De Thanos Mode is niet langer speelbaar en was maar voor een korte tijd speelbaar.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.