Fortnite update brengt nieuwe modi en wapen

  De Fortnite patch notes zijn uitgebracht en geven een blik op wat de nieuwste Fortnite update brengt. Er staan nieuwe tijdelijke modi (LTM) op de planning en er komt een nieuw wapen aan. Ook krijgt Fortnite Save the World een nieuw personage.

  Epic Games

  Ontwikkelaar Epic Games heeft de patch notes uitgebracht voor de nieuwe Fortnite update en die tonen dat er flink wat nieuwe content op de planning staat. Er komen namelijk twee nieuwe modi naar Fortnite Battle Royale, waaronder de LTM Soaring 50's. De andere nieuwe modus is ook een LTM genaamd Sniper Shootout.

  In Soaring 50's kun je een variant op de 50 vs 50 modus verwachten waarbij de focus op mobiliteit ligt. Zo kun je je glider opnieuw gebruiken als je van een grote berg of zelf gebouwde toren afspringt. Daarnaast zullen Impulse Granaten, Bounce Pads en Launch Pads in grote mate op de map te vinden zijn.

  De andere modus, Sniper Shootout is zoals de naam al doet vermoeden volledig gericht op het gebruiken van een sniper-wapen. Het is de bedoeling dat de beste scherpschutter er met de winst vandoor gaat en in deze modus kun je dan ook goed gebruik maken van het nieuwe wapen. Dit is namelijk een nieuwe sniper, die je in de Epic en Legendarische variant kunt vinden in kisten. Het wapen deelt tussen de 150 en 157 schade uit aan de tegenstander en heet de Heavy Sniper Rifle.

  Fortnite update trakteert Save the World

  Fortnite Save the World gaat ook nieuwe toevoegingen krijgen, want daar wordt een nieuw personage geïntroduceerd. Thora komt namelijk naar Save the World en weet het één en ander van het zetten van een val en hoe ze de controle over gebieden moet houden wanneer het nodig is. Daarnaast komt er ook een wekelijkse Horde challenge, waarbij kogelvrije Husks verslagen moeten worden.

  De nieuwe update is vanaf 15 augustus om 10.00 te vinden in Fortnite, waarbij de servers ditmaal niet offline gehaald worden. De update komt ook naar de mobiele versie van Fortnite, die sinds kort ook beschikbaar is op Android. De game is hier nog wel in beta.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.