Fortnite update brengt nieuw wapen en nieuwe modus

  Momenteel zijn de servers van Fortnite offline. Dit is wegens een nieuwe Fortnite update. Epic Games heeft de patch notes uitgebracht en we kunnen een paar nieuwe features verwachten.

  De Birthday Challenges en Quests zijn over dus de tijd van feest vieren is voorbij. Epic Games heeft meteen een een nieuw wapen aangekondigd voor de Battle Royale modus in Fortnite. Het wapen is een Double Barrel Shotgun waar je vijanden mee overhoop kan schieten van dichtbij. De Shotgun is in Epic en Legendary vorm te vinden in loot, kisten, supply drops en vending machines.

  Fortnite update

  Verder is er een nieuwe Limited Time Mode genaamd Steady Storm. In deze modus zal de paarse storm geleidelijk over de map heen schuiven zonder pauzes. Het zal 15 minuten duren voordat de storm nog maar een puntje is op het eiland. Mocht je in de storm terechtkomen, dan verlies je 10 damage per seconde.

  Epic Games maakt ook bekend dat er een hoop aanpassingen aan de vending machines gebracht zijn. Zo zullen er meer machines te vinden zijn en zal het minder materiaal kosten om dingen te kopen. Dit geldt voor alle varianten van de machine.

  De volledige patch notes zijn op de website van Epic Games te bekijken. Wanneer de servers weer online zullen zijn is nog onbekend. Via de website van Epic Games is de serverstatus bij te houden.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.