Fortnite update brengt Foraged Campfire en Bottle Rockets met zich mee

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht. In de nieuwe update zullen onder andere de Foraged Campfire en Bottle Rockets worden toegevoegd. De update wordt vanmiddag om 14:00 uur uitgebracht. Meer informatie zal bekend worden gemaakt in de Fortnite patch notes.

  Epic Games brengt iedere week een nieuwe update uit. Ook deze week zullen er weer nieuwe features aan Fortnite Battle Royale worden toegevoegd. In de nieuwste update zullen onder andere de Foraged Campfire en Bottle Rockets worden toegevoegd aan de populaire battle royale game. Het is nog niet bekend wat deze nieuwe items precies inhouden, maar hier gaan we achter komen wanneer de Fortnite patch notes worden uitgebracht. De Fortnite v7.30 content update wordt vandaag, op 5 februari, uitgebracht om 14:00 uur.

  Twee nieuwe items in de nieuwe Fortnite update

  De Bottle Rockets werden voor het eerst gezien in het nieuwsoverzicht dat verschijnt wanneer je Fortnite Battle Royale opstart. Hierbij stond de volgende beschrijving: “Luid, fel en gevaarlijk! Waarschuwing: Niet binnen afsteken”. Dit lijkt te insinueren dat de Bottle Rockets behoorlijk krachtig zijn en dat je moet oppassen dat je zelf geen schade oploopt, wanneer je er een afsteekt. Wat het nieuwe item precies gaat inhouden zullen we terugvinden in de Fortnite patch notes, die door Epic Games worden uitgebracht zodra de update live gaat.

  Naast het bekende Cozy Campfire wordt er een nieuwe manier om levenspunten terug te krijgen geïntroduceerd in de nieuwe update. In ruil voor wat hout, kun je deze kampvuren aansteken, waardoor deze voor 25 seconden aan gaan. Dit resulteert in ongeveer vijftig levenspunten wanneer je voor de volledige duur naast het kampvuur blijft staan.

  De servers gaan deze week niet offline

  De Fortnite update van deze week is nu al bijzonder, omdat er wordt verwacht dat de servers niet offline zullen gaan. Normaal gesproken zijn de servers voor ongeveer één uur offline en daarna kunnen de spelers de strijd weer aangaan met 99 tegenstanders. Wil je nog alles weten van de Fortnite update van vorige week? Lees het dan in de Fortnite patch notes.

  Fortnite Battle Royale is gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS en Android apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.