Fortnite update brengt explosieve modus met jetpacks

  De nieuwste Fortnite update brengt een nieuwe modus waarbij alles draait om explosieven. Ook is de guided weer terug uit de vault, maar wel met een aantal aanpassingen. De update is nu gratis te downloaden voor Fortnite.

  In de Battle Royale modus zal met update v5.10 een nieuwe modus krijgen. In de modus worden alleen explosieve wapens gebruikt waardoor het spel een knallende chaos wordt. Soms zijn er zelfs jetpacks te vinden waardoor spelers gemakkelijk hogere gebieden kunnen bereiken.

  Fortnite update gratis te downloaden

  Met de Fly Explosives Jetpacks zal het langer duren voordat brandstof op is vergeleken met gewone jetpacks om spelers wat langer in de lucht te kunnen houden. Verder zal de tijd tussen de storm korter zijn doordat spelers niet zoveel tijd nodig hebben om goede wapens te vinden. Een potje zou nu niet meer dan 20 minuten moeten duren.

  De Playground modus zal ook enkele aanpassingen krijgen. Zo zal de jetpack hier ook beschikbaar zijn en kunnen spelers weer gebruik maken van de guided missile, maar wel met een paar aanpassingen. Verder is er geen verband meer beschikbaar en zullen er minder Chug Jugs voorkomen. Tot slot was er bug waardoor vijandige spelers elkaars naamplaatje konden zien. Dit is nu verholpen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.