Fortnite update brengt eindelijk het Driftboard met zich mee

  Het is geen geheim dat Epic Games iedere week een Fortnite update uitbrengt. Soms brengt dit grote veranderingen met zich mee, zoals in de vorige Fortnite update. Deze week heeft Epic Games nog niet veel onthuld, maar we weten wel dat het Driftboard eindelijk beschikbaar wordt in Fortnite Battle Royale.

  Het Driftboard is een nieuw voertuig in Fortnite Battle Royale, dat voor het eerst werd aangekondigd in de Fortnite v7.10 update. Er waren toen wat technische problemen, waardoor de release van dit nieuwe voertuig werd uitgesteld. Sindsdien hebben we niets meer vernomen van dit ijzige, eenpersoons voertuig, maar daar is nu verandering in gekomen.

  Fortnite update brengt Driftboard met zich mee

  In het nieuwsoverzicht in Fortnite Battle Royale zien we namelijk de terugkeer van het Driftboard. In het bericht dat hierbij staat, wordt aangegeven dat het Driftboard voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zal zijn in Fortnite. Het snowboard, waar maar één persoon tegelijk op kan, zal hoogstwaarschijnlijk verdwijnen wanneer de sneeuw op deFortnite Battle Royale map wegsmelt.

  De verwachting is dat dit in Fortnite Season 8 zal zijn. Wil je weten wat de andere verwachtingen voor het nieuwe Fortnite seizoen zijn? Lees dan ons artikel met de vijf Fortnite season 8 features die we willen zien. De laatste week verschijnen er steeds meer scheuren in het landschap van de Fortnite map. Soms kun je zelfs geluiden van een aardbeving horen en gaat de grond trillen.

  Een gratis Fortnite Battle Pass

  Nog voordat het nieuwe seizoen begint, heeft Epic Games een cadeautje voor alle spelers. Wanneer er in de komende twee weken minimaal dertien Overtime Challenges worden gehaald, krijg je in Fortnite season 8 een gratis Battle Pass. Hiermee kun je cosmetische items als outfits, wapen skins en gliders vrijspelen. Normaal gesproken kost de Fortnite Battle Pass 950 V-Bucks en dit is omgerekend ongeveer tien euro.

  Voor de nieuwe Fortnite update zullen de servers niet offline gaan. Vanaf 14:00 vanmiddag kunnen we aan de slag met de nieuwe features.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.