Fortnite The Block aangekondigd tijdens The Game Awards

  Epic Games, de makers van de populaire game Fortnite Battle Royale, heeft tijdens de Game Awards een grote aankondiging gedaan. Risky Reels, een plaats op de Fortnite map, wordt vervangen door The Block. The Block wordt de thuisbasis voor de creaties van de community.

  Het zevende seizoen in Fortnite is pas net van start gegaan. In de Fortnite v7.00 update werd een nieuwe modus toegevoegd. In de Fortnite Creative modus kunnen spelers op hun persoonlijke eiland alles doen en laten wat ze willen. De beste creaties in deze nieuwe modus zullen verschijnen op The Block in de echte Fortnite Battle Royale map. Op deze manier bepaalt de community voor een deel hoe de map er uit zal gaan zien.

  Fortnite The Block voor eigen creaties

  The Block komt in de plaats van Risky Reels. Deze locatie zat - relatief gezien - nog niet heel lang in Fortnite Battle Royale. Risky Reels werd namelijk aan het begin van Fortnite season 4 toegevoegd. Nadat de locatie was toegevoegd zijn er verschillende updates doorgevoerd, waardoor Risky Reels er eigenlijk nooit hetzelfde uit heeft gezien. Nu lijkt de tijd voor deze locatie toch echt voorbij.

  Epic Games heeft een aantal richtlijnen opgesteld in een blogpost. Wanneer je aan deze eisen voldoet, maak je kans op een plekje in de Fortnite Battle Royale map. Het is niet bekend hoe lang iedere creatie zal blijven, maar wel is het bekend dat er zal worden doorgewisseld. Er is niet maar een creatie die de rest van Fortnite season 7 zal blijven staan. Hieronder staan de richtlijnen van Epic Games voor The Block.

  De regels

  • The Block is een gebied dat bestaat uit 25 bij 25 blokken. Het is belangrijk dat jouw creatie op dit gebied past.
  • Probeer ervoor te zorgen dat je niet meer dan 50.000 geheugen gebruikt. Dit wordt aangegeven in de nieuwe Creative modus.
  • Epic Games bepaalt de locaties van de schatkisten, floor loot en voertuigen. Deze hoef je zelf niet toe te voegen.

  Naast deze eisen, moet je ook voldoen aan de Creative Code of Conduct van Epic Games. Deze regels kunnen worden gevonden op de website van Epic Games. De makers van Fortnite Battle Royale spoort de community aan om mensen die de regels overtreden te melden.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.