Fortnite Switch op komst? Populariteit game blijft stijgen

  Fortnite is immens populair. De game wordt door belachelijk veel mensen gespeeld en dagelijks neemt het aantal spelers toe. Naar geruchten kunnen nog meer mensen straks met de game kennis maken: er lijkt een Fortnite Switch-editie aan te komen.

  Het is vooralsnog onzeker hoe betrouwbaar de geruchten zijn. Het gerucht werd de wereld ingeholpen door LeakyPandy, een groep die vaker geruchten naar buiten brengt.

  Fortnite Switch op komst?

  Eerder hadden de mensen van LeakyPandy het ook al juist betreffende geruchten rondom de Nintendo Direct presentatie van maart. Doordat ze eerder het bij het rechte eind hadden, is het al wat aannemelijker dat dit gerucht ook klopt.

  Het verschijnen van zo een populaire Third Party game, past goed in het straatje van Nintendo's laatste releases. In tegenstelling tot de Nintendo Wii U, krijgt de Switch vrij veel support van Third Party. Zo verschenen eerder games Rocket League en Skyrim ook op de Nintendo Switch. Als het gerucht klopt, wordt de game tijdens Nintendo's E3 geshowcased.

  Volgens hetzelfde gerucht zal de Story Mode enkele Switch-exclusieve dingen zal kennen. Bijzonder is dit niet, want concurrenten hebben dit bij Switch releases ook gedaan. Zo kon je in Rocket League Switch al rondrijden met auto's die sterk zijn geïnspireerd op de personages Mario en Luigi. Ook in Skyrim is de outfit van Link uit The Legend of Zelda beschikbaar op de versie die eerder op de Switch verscheen.

  Populaire game

  Fortnite wordt steeds populairder. Onlangs meldden wij al dat er een eSportteam voor het spel is opgericht. Verder worden er regelmatig nieuwe dingen aan de game toegevoegd door middel van patches. Fortnite wordt wereldwijd ontzettend vaak gespeeld en het spel komt zelfs in China uit, een land dat bijzonder veel games bant.

  Wanneer Fortnite Switch daadwerkelijk uitkomt betekend dit dat Fortnite op elke current generation console is verschenen. De game is nu verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, PC en zelfs op de Mobile. Alleen de Switch ontbrak nog in dit lijstje.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.