Het Fortnite Star Wars event toont beelden van The Rise of Skywalker

  Afgelopen weekend konden spelers in Fortnite te wapen gaan met Lightsabers en verschillende helden uit Star Wars. Dit Star Wars Fortnite-event had daarnaast ook een extra verrassing. Er werden namelijk exclusieve beelden van The Rise of Skywalker getoond in de game.

  Epic Games kondigde aan dat je om half 8 in de avond moest inloggen in Fortnite, waarna er om 8 uur iets zou gebeuren. Door de intense drukte op de servers werd dit uiteindelijk verplaatst naar tien minuten later. Rond dit tijdsstip kwam de Millenium Falcon in de map vliegen, waarna JJ Abrams werd getoond.

  Na een korte aankondiging van JJ Abrams werden er exclusieve beelden laten zien van The Rise of Skywalker. Hierna werd er ook nog ééns gevraagd wat jouw favoriete Lightsaber kleur is. En dat was niet zonder reden, aangezien je hierna een Lightsaber kon pakken uit een Lootbox. Daarna brak de chaos los, aangezien iedereen op elkaar aan het inhakken was. Mocht je dood zijn gegaan, dan spawnde je weer op de normale map.

  Het Star Wars Fortnite event ging niet zonder slag of stoot

  Tijdens het gehele event waren er problemen op de Fortnite-servers. Veel spelers konden niet eens in de game komen, omdat er zoveel problemen waren. Dit kwam waarschijnlijk door de aankondiging van nieuwe beelden voor The Rise of Skywalker, die vanaf 18 december in de bioscoop te zien is. Wat vonden jullie van het Fortnite-event? En gaan jullie The Rise of Skywalker kijken? Laat het ons weten in de comments.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.