Fortnite Shockwave Grenade geeft je drie keer zoveel Llama loot

  De nieuwe Shockwave Grenade is al bijna een week geleden toegevoegd aan Fortnite battle royale. De nieuwe granaat is heel handig om de afstand tussen jou en de tegenstander te overbruggen, maar de Shockwave Grenade kan ook gebruikt worden om meer loot uit een Llama te krijgen.

  Verschillende Fortnite streamers, waaronder NoahJ456, hebben de nieuwe truc al uitgeprobeerd en tot iedereen zijn verbazing werkt het echt. Wanneer je de Shockwave Grenade op een Llama gooit, krijg je drie keer meer loot dan wanneer je de Lama op de normale manier open maakt.

  Drie keer zoveel Llama loot met Fortnite Shockwave Grenade

  Streamer NoahJ456 liet de truc aan zijn kijkers zien en hiervoor maakte hij eerst zijn inventory leeg. Met een lege inventory, gooide hij de Shockwave Grenade op de Llama, waar hij vervolgens 600 steen, hout en metaal van kreeg. Normaal gesproken krijg je hier maar 200 materiaal per soort van.

  Naast het materiaal worden ook de kogels, healing items, shield potions, granaten en Spike Traps verdrievoudigd. Als je dus een Shockwave Grenade en een Lama hebt gevonden, is het zeker de moeite waard om deze hiervoor te gebruiken, want je zult de rest van het potje geen materiaal en kogels meer te kort komen.

  Ook twee keer zoveel loot uit de schatkisten

  De Shockwave Grenade zorgt niet alleen voor meer loot uit Llama’s, maar ook de schatkisten kunnen voor een tweede keer geopend worden. Wanneer je de nieuwe granaat op een geopend kistje gooit, krijg je nog een keer loot uit de schatkist. Het is in dit geval de vraag of dit het waard is, want om afstand te overbruggen is de Shockwave Grenade ook een heel handig item.

  De Shockwave Grenade werd in de laatste update toegevoegd en het is een sterkere en verbeterde versie van de Impulse Grenade, waarmee je geen valschade oploopt. De nieuwe granaat kan worden gebruikt om naar je tegenstanders toe te springen of om het gevecht juist te ontlopen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.