Fortnite servers straks offline wegens onderhoud

  Vanmiddag zullen de Fortnite servers offline zijn wegens onderhoud. De eerder aangekondigde patch brengt updates voor de Battle Royale update en andere extra’s.

  Amerikanen hebben niet veel last de tijd van het onderhoud, maar mocht jij net een vrije middag hebben en Fornite willen spelen zal dit niet gaan. De servers zullen namelijk om 1 uur vanmiddag offline gaan. Wanneer de severs weer online gaan, heeft Epic Games niet bekendgemaakt.

  Fortnite servers offline wegens aanpassingen Battle Royale map

  De update zal onder andere aanpassingen brengen aan de Battle Royale map. Hieronder vallen nieuwe locaties in voornamelijk het westen van de map. Spelers kunnen na de update een nieuwe stad, een ondergrondse mijn en nieuwe locaties verkennen. Ook zullen er biomes geïntroduceerd worden.

  Naast de update van de map kunnen spelers na de update niet alleen tijdens het spelen met elkaar communiceren, maar ook in de lobby. Verder zal het Battle Royale Winter evenement ook eindigen na de update.

  Fortnite is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Battle Royale is een gamemodus binnen de game. Lees hier alle patch notes van de aankomende update.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.