Fortnite servers down vanwege nieuwe update

  De servers van Fortnite zijn down sinds 8 AM ET, oftewel negen uur vanmorgen. Dit maakt Fortnite bekend op haar twitteraccount. Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, is bezig met een update voor de v7.20 content. Deze update bevat onder andere nieuwe wapens en items om te gebruiken in de Fortnite game.

  Epic Games meldt op Twitter al dat de servers down zullen zijn vanwege een nieuwe update die een aantal nieuwe dingen bevat. Denk aan wapens als een Scoped Revolver, Gliders en verbeteringen van de minigun. De Fortnite game zal niet alleen nieuwe items en wapens krijgen, maar ook een aantal bugs oplossen.

  Dat de servers van Fortnite down gaan is niet iets nieuwe. Elke dinsdag gaan de Fortnite servers wel offline voor bijvoorbeeld onderhoud en nieuwe updates voor in de game. Bij v7.20 is het dus een beetje van beide. Nieuwe items en wapens en bug fixes, die ervoor zorgen dat je de game soepeler zult kunnen spelen.

  Fortnite servers nu down maar veel dingen om naar uit te kijken

  Naast deze bug fixes en nieuwe items en wapens zijn er nog meer nieuwe dingen te vinden in Fortnite. De game bevat sinds de v7.20 nu namelijk ook een update voor het Fortnite Ice Storm evenement. In dit evenement is de gehele map bedekt met sneeuw. Het Ice Storm event begon op het moment toen er een grote ijzige bal boven de Polar Peak ontstond. Eerst waren de spelers verbaast toen dit gebeurde, maar ondertussen is het duidelijk waarom.

  Deze onverwachte gebeurtenis zorgde voor de Ice King die geboren werd en de Fortnite map die helemaal bezaaid is met sneeuw. Naast deze ijslandschappen zijn er ook weer zombies toegevoegd aan de game. Deze zogenaamde Ice Fiends zullen op langzame wijze achter je aan komen en je proberen kapot te maken. Als je deze zombies vermoordt, zul je zeer goede beloningen krijgen.

  Naast deze bug-oplossingen, nieuwe wapens en het Fortnite Ice Storm evenement komen er nog meer nieuwe dingen. Epic Games vond dit allemaal namelijk niet genoeg. Epic Games heeft ook een nieuw toernooi aangekondigd. Dit toernooi heet het Fortnite Secret Skirmish evenement en zal twee dagen gaan duren. Waar het evenement plaats zal gaan vinden is niet bekend, maar het is wel bekend dat dit volgende maand gaat gebeuren. Epic Games zal dan de beste spelers van Fortnite uitnodigen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.