Fortnite seizoen 6 week 2 challenges zijn bekend

  Seizoen 6 is van start gegaan en nu zijn zelfs de challenges voor de tweede week al bekendgemaakt. De week 2 challenges hebben te maken met de nieuwe features uit Fortnite seizoen 6. Zo moet je naar de Corrupted Areas gaan en Shadow Stones gebruiken.

  Ieder Fortnite seizoen brengt weer nieuwe features met zich mee. In seizoen 4 crashte de komeet, in seizoen 5 werd de raket gelanceerd en in seizoen 6 vliegt Loot Lake eiland over de map. Ook zijn er nieuwe Corrupted Areas waar je de Shadow Stones kunt gebruiken.

  Dit zijn de Fortnite seizoen 6 week 2 challenges

  De Shadow Stones zorgen ervoor dat je bijna geheel onzichtbaar wordt. Dit is natuurlijk best handig, maar je kunt niet schieten of bouwen wanneer je de stenen hebt gebruikt. Op deze manier wordt dit nieuwe item gebalanceerd. De Shadow Stones zijn verwerkt in een van de challenges van deze week. Dit zijn ze allemaal:

  Gratis Fortnite seizoen 6 week 2 challenges

  • Bezoek alle zeven Corrupted Areas voor 5 sterren.
  • Gebruik een Shadow Stone in drie verschillende matches voor 5 sterren.
  • Breng 200 schade toe aan je tegenstanders met een Assault rifle voor 3 sterren (stage 1).

  Battle Pass Fortnite seizoen 6 week 2 challenges

  • Elimineer een tegenstander van minimaal 50 meter afstand voor 5 sterren.
  • Breng je tegenstanders 500 schade toe met pistolen voor 5 sterren.
  • Elimineer drie tegenstanders met Submachine Guns voor 10 sterren.
  • Breng 200 schade toe aan je tegenstanders met een Hunting Rifle voor 3 sterren (stage 1).

  Shadow Stones zijn weer terug

  Voor de challenges van deze week moet je Shadow Stones gebruiken in verschillende matches. De Shadow Stones werden aan het begin van seizoen 6 toegevoegd, maar ze werden al snel weer verwijderd nadat er door de community een bug was gevonden.

  De Shadow Stones zorgen ervoor dat je niet meer kunt schieten of bouwen, maar door deze bug was je compleet onzichtbaar en kon je toch nog schieten. Je kan je wel voorstellen dat dit niet helemaal eerlijk is en Epic Games heeft de items dan ook meteen weer uit het spel verwijdert. Nu zijn ze weer terug en moet je ze gebruiken voor de challenges.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.