Fortnite seizoen 10 teaser brengt oude herinneringen naar boven

  Het tiende seizoen van Fortnite komt eraan. Een nieuwe teaser heeft de nodige details bekend gemaakt over Fortnite Seizoen 10. Mensen die Fortnite vanaf het allereerste uur spelen zullen mogelijk goede herinneringen kunnen ophalen met dit nieuwe seizoen. Er lijkt van alles met de map te gebeuren.

  Zo is er door het team achter Fortnite gehint dat dit nieuwe seizoen terugkeert naar haar roots. Zo keren we in het nieuwste Fortnite-avontuur terug naar een oude map.

  Wat toont de Fortnite seizoen 10 teaser?

  Eerder onderging de map van Fortnite een enorme metamorfose toen een meteoriet insloeg. Heel veel gebieden veranderden en er waaide een frisse wind door het cartooneske schietspel. Nu lijkt het erop dat dat oude locaties terug zullen keren. Een afbeelding die de makers op Twitter deelden toont namelijk Dusty Depot. Eerder werd deze locatie door de meteoriet weggevaagd, maar nu lijkt deze opnieuw te verschijnen.

  Het nieuwe seizoen start op 1 augustus. Deze week kunnen spelers dus nog aan de slag met alles wat het spel te bieden heeft. Ondertussen gaat het nieuwe seizoen antwoord geven op vragen die het negende seizoen bij fans heeft opgewekt. Tijdens seizoen 9 was aan de rand van de map af en toe een monster (Cattus) te zien en was ook te zien dat er in een vulkaan aan een mech werd gewerkt (Doggus). Dit leidde tot een gevecht tussen Cattus en Doggus. De gevechten zullen de nodige gevolgen hebben voor het nieuwe seizoen.

  Nog meer nieuws

  Ondertussen deelde Epic Games ook nog een andere teaserafbeelding via Twitter. Het ziet er naar uit dat er weer grote dingen op de agenda staan voor het nieuwe seizoen van Fortnite.

  Dat er zoveel rondom Fortnite gebeurt is niet gek. Het spel is al tijden immens populair. Er worden zelfs hele wereldkampioenschappen voor dit spel georganiseerd. Tijdens het WK Fortnite van dit weekend is een half-Nederlands duo tweede geworden. Het tweetal ging elk met meer dan een miljoen euro aan prijzengeld naar huis.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.