Fortnite season 8 uitgebracht door Epic Games

  Fortnite seizoen 8 is uitgebracht door Epic Games. Met de nieuwe Battle Pass komen meer dan 100 nieuwe items en wapenskins naar Fortnite die je kunt kopen. De nieuwe Battle Pass in Fortnite season 8 kun je voor 950 V-Bucks kopen.

  Seizoen 8 van Fortnite staat in het teken van piraten, meerdere skins en emotes. De map krijgt ook invloeden van deze piraten met nieuwe omgevingen als een lagoon en een piratenschip. Ook is er een kanon aanwezig waarmee je jezelf kunt afschieten en zo de constructies van de vijand kunt vernietigen. Spelers krijgen toegang tot nieuwe skins, waaronder een bananenpak. Ook zullen er nieuwe Pickaxes te verdienen zijn.

  Als je de Battle Pass koopt krijg je gelijk toegang tot twee van de nieuwe skins. Blackheart, een piraat en Hybrid, een salamander-achtige. Dit keer zijn er ook nieuwe huisdieren te verdienen die je vergezellen op het strijdveld. Ook is er de feature toegevoegd om Party Assist Challenges te volbrengen. Deze Challenges kunnen samen met je team volbracht worden.

  Fortnite season 8 en patches

  Naast nieuwe items zijn er ook een aantal dingen verbeterd in Fortnite. Er zijn verschillende patches uitgebracht voor onder andere de supply drops en voor een aantal problemen met skins en emotes. De volledige lijst met patches kun je hier lezen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.