Fortnite season 7 week 2 challenges zijn beschikbaar

  Het is alweer twee weken geleden dat Fortnite season 7 is begonnen. Dat betekent dat de Fortnite season 7 week 2 challenges vanaf nu beschikbaar zijn. De challenge van deze week hebben we al eens eerder voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat de challenges makkelijk zijn.

  De spelers die de Battle Pass hebben aangeschaft, kunnen hiermee verschillende cosmetische items vrijspelen. Daarnaast kunnen deze spelers meer Fortnite season 7 week 2 challenges voltooien, waardoor zij meer tiers kunnen verzamelen. Er zijn deze week - zoals de meeste voorgaande weken - drie gratis challenges en vier challenges die alleen door spelers met de Battle Pass kunnen worden voltooid.

  Fortnite season 7 week 2 challenges

  Gratis challenges

  • Open een schatkist in zeven verschillende locaties met naam voor 5 sterren
  • Breng je tegenstander schade toe met vijf verschillende type wapens voor 5 sterren
  • Elimineer drie tegenstanders in Snobby Shores of Fatal Fields voor 10 sterren

  Battle Pass challenges

  • Bezoek Snobby Shores en Pleasant Park in één match voor 5 sterren (stage 1)
  • Speel de bladmuziek op de piano’s bij Pleasant Park en Lonely Lodge voor 5 sterren
  • Voltooi een Dance Off in de Abandoned Mansion voor 10 sterren
  • Elimineer een tegenstanders van ten minste 50 meter afstand voor 10 sterren

  Fortnite season 7 features

  De komst van het zevende seizoen brengt een aantal nieuwe Fortnite Battle Royale season 7 features met zich mee. In de voorgaande seizoen werden er steeds meer voertuigen toegevoegd, maar tot aan Fortnite season 7 bleven de voertuigen op de grond. In Fortnite season 7 zijn de vliegtuigen toegevoegd. In deze vliegtuigen, genaamd X-4 Stormwing Plane, kunnen maximaal vijf spelers zitten. Er kunnen verschillende stunts worden uitgevoerd, waardoor je een moeilijk doelwit bent voor de tegenstander.

  Naast deze toevoeging is er ook een nieuwe modus in Fortnite. Deze modus heet Fortnite Creative en hierin kunnen spelers hun fantasie de vrije loop laten gaan. Er kunnen spelmodi, parcours en racebanen worden gecreëerd. De beste bouwwerken in Fortnite Creative kunnen in Fortnite Battle Royale worden gezien op The Block.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.