Fortnite Season 6 teaser is wellicht gigantische kubus

  Epic Games is Fortnite Season 6 wellicht aan het teasen door een gigantisch item in de Battle Royale modus. Dit item is een kubus die te vinden is in het Paradise Palms gedeelte van Battle Royale.

  De reusachtige kubus was sinds dit weekend te vinden in Fortnite. De kubus staat er niet alleen, maar heeft ook enkele functies. Zo kunnen spelers die erop schieten geëlektrocuteerd worden door een bliksemschicht en spelers die het voorwerp met hun axe kapot willen maken krijgen een duwtje de afgrond in.

  Fortnite Season 6 met kubus

  Spelers hebben een vermoeden dat de kubus te maken heeft met de start van een nieuw seizoen in Fortnite. Dit zou het zesde seizoen moeten zijn van de Battle Royale game. Wanneer er nieuwe seizoenen geïntroduceerd worden gebeuren er veel vreemde dingen in het spel.

  Tijdens de overgang van seizoen 4 naar 5 was er bijvoorbeeld een raketlancering en waren er eerder onder andere kometen. Het afgelopen weekend werd ook bekend dat de kubus beweegt. Waar het voorwerp precies heen zal gaan is nog niet bekend. Het voorwerp verandert namelijk van richtingen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.