Fortnite Season 5 teaser voorafgaand aan lancering

  Er is een nieuwe Fortnite Season 5 teaser voorafgaande aan de lancering van het nieuwe seizoen. Deze vindt morgen plaats en dat wil ontwikkelaar Epic Games goed duidelijk maken. Afgelopen week zijn er meerdere teasers verschenen.

  Epic Games

  De Fortnite Season 5 teaser is op het Twitter-account van Fortnite verschenen. Epic Games lijkt wederom te hinten dat er een flinke botsing plaats gaat vinden, want de onheilspellende tekst belooft niet veel goeds. Werelden botsen morgen luidt de tekst, terwijl op de achtergrond de mysterieuze scheur aan beide kanten te zien is. De tweet kun je hieronder in alle rust nog even terugkijken voordat het geweld van een nieuw seizoen morgen losbarst.

  Het is niet de eerste teaser die door Epic Games de wereld in is gebracht, want de afgelopen dagen is er elke dag een nieuwe teaser verschenen. Eerder verscheen een teaser van een ouderwetse bijl die doet vermoeden dat het volgende seizoen iets te maken heeft met de oudheid. De eerste teaser liet een exotisch kattenmasker zien waar ook niet veel duidelijkheid uit te halen viel.

  Fortnite Season 5 teaser zorgt voor speculatie

  Over het Fortnite Season 5 is nog maar weinig bekend. Epic Games blijft akelig stil op wat smakelijke teasers hier en daar na. Buiten de game wereld is wel een flink fenomeen gaande rond Fortnite, want de Fortnite Llama's beginnen overal op aarde vanuit het niets te verschijnen. In ons overzicht van de Llama locaties kun je zien waar op de wereld ze al opgedoken zijn.

  Het nieuwe seizoen brengt in ieder geval wel wat verwachtingen met zich mee. Het is nog maar even wachten, maar in onze Fornite Season 5 verwachtingen kun je lezen wat we denken dat er gaat gebeuren. Het lijkt er namelijk op dat de teasers toch wel enige hint hier en daar geven.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.