Fortnite season 5 leak geeft oog op nieuwe Battle Pass

  Een Fortnite season 5 leak heeft de eerste details van de nieuwe Battle Pass bekendgemaakt. Een aantal items en namen zijn gelekt. Het geeft daarmee ook een indicatie van het nieuwe thema wanneer ontwikkelaar Epic Games Fortnite seizoen 5 volgende week lanceert.

  Epic Games

  Een Fortnite insider heeft voor een Fortnite season 5 leak gezorgd waardoor de eerste details van de nieuwe Battle Pass onthuld lijken te zijn. Op Twitter plaatste de insider een waslijst aan bestanden die betrekking hebben op het skydiven uit de Battle Bus. Wanneer je uit de Battle Bus springt kun je namelijk een spoor achter je aan laten vliegen en dat is cosmetisch aan te passen met speciale items. In de onderstaande tweet kun je de items overzichtelijk en op een rijtje zien.

  Sinds de lancering van Fortnite Season 3 zijn de Skydiving items alleen nog maar te vinden in de Battle Pass, dus de kans is vrij groot dat deze zes items in de Season 5 Battle Pass aanwezig zullen zijn. Een aantal items spreekt voor zich, zoals Stars & Stripes en Vines, maar ook is er een aantal waarvan niet duidelijk is wat het precies in moet houden. Zo zijn TP en Golden Starfish grote vraagtekens voor zelfs de insider.

  Fortnite season 5 leak na aankondiging

  De leak komt een paar weken nadat Fortnite Season 5 aangekondigd werd en een officiële releasedatum kreeg. Het vijfde seizoen gaat op donderdag 12 juli van start om 10.00 's ochtends. Het is nog niet duidelijk waar het vijfde seizoen van Fortnite overgaat en tot nu toe waren er ook nog geen details bekendgemaakt over de Battle Pass.

  Het is wel duidelijk dat het vijfde seizoen eraan zit te komen, want de wereld van Fortnite Battle Royale ondergaat op het moment een flinke dosis chaos. Zo hangt er een gigantische scheur in de lucht na een mislukte raketlancering en verdwijnen en verschijnen voorwerpen door die scheur. Door de mysterieuze verdwijningen lijkt de Fortnite map stukje bij beetje te verdwijnen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.