Fortnite Season 5 aangekondigd - Datum en tijd bekend!

  Fortnite Season 5 aangekondigd met datum en tijd. Het nieuwe seizoen zit eraan te komen. Je hoeft niet al te lang meer wachten totdat het nieuwe seizoen begint, dus houd je Battle Pass in de aanslag en bereid je voor!

  Epic Games

  Fortnite Season 5 gaat volgens Epic Games op donderdag 12 juli van start om 10.00 uur 's ochtends. Om dat te vieren en het vierde seizoen goed af te sluiten start dit weekend een dubbel XP weekend. Het XP weekend gaat vrijdag 29 juni om 10.00 uur van start en eindigt maandag 2 juli om 09.00 uur.

  Waar het nieuwe seizoen over gaat, blijft nog even geheim. Seizoen 4 staat volledig in het teken van superhelden zoals je aan de cosmetische items en speciale events kunt zien. Zo hield Season 4 een speciaal crossover event met Avengers: Infinity War waarbij je de mogelijkheid had om als Thanos te spelen.

  De map werd ook flink opgeschut tijdens het vierde seizoen, want er sloeg een komeet in op de map. Hierdoor werd Dusty Depot verwoest en omgetoverd tot Dusty Devot. Spelers dachten de weken voor de komeet insloeg dat Epic Games Titled Towers op de schop gingen nemen met de komeet, maar dat bleek niet zo te zijn.

  Hoewel nog niet onthuld is waarover Season 5 gaat, kan het maar zo zijn dat het iets te maken heeft met een mysterieus luik dat opdook. Hierop staan verschillende rare tekens en het luik was ook niet open te maken. Op 12 juli wanneer het nieuwe seizoen van start gaan, zullen we meer duidelijkheid krijgen.

  Fortnite Season 5 in nasleep van offline servers

  De aankondiging van het vijfde seizoen in Fortnite komt in de nasleep van de offline servers. Dit heeft te maken met dat er op het moment een nieuwe update aan het spel wordt toegevoegd. Deze nieuwe update brengt een nieuwe tijdelijke modus met zich mee, namelijk Playground modus.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.