Fortnite season 10 trailer toont eerdere seizoenen en een explosie

  Epic Games heeft officieel de eerste Fortnite season 10 trailer uitgebracht. Een dag voor de release van het nieuwe seizoen is Epic Games klaar te tonen waar het nieuwe seizoen over gaat. Zo komen eerdere seizoenen voorbij en een grote explosie.

  De Fortnite season 10 trailer die Epic Games op haar Twitteraccount heeft gedeeld toont een personage uit de game dat door tijd en ruimte lijkt te vliegen. Gedurende de trailer zweeft hij voorbij eerdere seizoenen uit de populaire battle royale game. De trailer eindigt met het personage dat recht voor Dusty Depot belandt, enkele seconden voordat de bekende meteoriet inslaat op de locatie.

  De trailer wordt vergezeld door een gloednieuwe tagline die luidt: 'Out of Time', zoals je hierboven in de tweet ook kunt zien. Het ziet er dan ook naar uit dat de tijd op is en dat de gloeiende globe die boven Loot Lake zweeft op het punt staat om uit te barsten. Deze is de laatste dagen al langzaam aan het barsten.

  Wanneer begint Fortnite season 10?

  Het lijkt erop dat donderdag 1 augustus de dag is dat deze gaat exploderen. Dat is vandaag dus. Vandaag gaat Fortnite season 10 namelijk van start. Het seizoen wordt ingeluid met een grootschalige update. Deze wordt volgens de Fortnite-makers zo groot dat de servers langer offline zullen zijn dan normaal. Het onderhoud gaat om 10.00 uur lokale tijd van start.

  Fortnite season 10 trailer na aantal teasers

  Eerder werd op het Twitteraccount van Fortnite al flink wat gehint naar het volgende seizoen. Dit, door middel van verschillende afbeeldingen die allemaal een kruis bevatten. Dat kruis verwijst naar het tiende seizoen en je kunt het nieuwe seizoen dan ook Fortnite season X noemen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.