Fortnite season 10 Battle Pass en andere details bekendgemaakt

  Fortnite season 10 downtime is officieel begonnen en dat betekent dat de details voor het nieuwe seizoen onthuld zijn. Aangezien de servers van Fortnite de komende uren nog offline zijn, kun je je alvast voorbereiden op wat komen gaat. Hier vind je alle Fortnite season 10 Battle Pass details en nog veel meer!

  Epic Games

  Nu Epic Games de patch notes van Fortnite season 10 en de Battle Pass bekend heeft gemaakt, weten we precies wat er allemaal in het nieuwe seizoen op de planning staat. Zo komt er een nieuwe Battle Pass die zoals gebruikelijk 100 nieuwe levels introduceert die elk voor een beloning zorgen. Voor het eerst is het ook mogelijk om een Battle Pass aan een vriend te geven.

  Daarnaast is er ook nieuwe Fortnite season 10 Battle Pass feature. Er worden nu ook missies geïntroduceerd waarmee je grote beloningen kunt verdienen. Door missies te volbrengen verdien je bijvoorbeeld Battle Stars, XP en exclusieve cosmetische items.

  Niet alleen Fortnite season 10 Battle Pass nieuws

  Naast dat er nieuwe elementen in de Battle Pass worden geïntroduceerd, gaat de gameplay ook op de schop. Zo komt er een nieuw voertuig waar je met maximaal twee personen in kunt rijden, genaamd de B.R.U.T.E. Hierbij kan de ene speler sturen, terwijl de andere een kogelregen loslaat op de tegenstanders. In de nieuwe trailer boven dit bericht kun je de B.R.U.T.E. goed in actie zien (niet te verwarren met de trailer die gisteravond uitgebracht werd).

  Naast de toevoeging van de Brute is ook het eiland zelf op de schop gegaan. De Zero Point Explosion heeft ervoor gezorgd dat oude locaties beginnen te verschijnen (met hier en daar wat aanpassingen) en Epic Games hint dat dit ook gameplay veranderingen met zich meebrengt. Wat dit precies inhoudt, is nog onduidelijk.

  Wel is het duidelijk dat er weer genoeg te doen is in Fortnite Battle Royale. Met een gloednieuwe Battle Pass en een nieuw seizoen vol geheimen om te ontrafelen, kunnen spelers weer helemaal los. De nieuwe Battle Pass kunnen spelers overigens ook aan elkaar schenken tot en met 15 augustus. Bij de eerste aankoop krijgen spelers daardoor ook een unieke Gift Box.

  Dit artikel is op 30 juni 2020 bijgewerkt.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.