Fortnite Port-a-Fortress - Het laatste nieuwe item van seizoen 6

  Epic is begonnen met het teasen van een nieuwe granaat in Fortnite, genaamd de Port-a-Fortress. Deze wordt waarschijnlijk donderdag of vrijdag toegevoegd aan de game, als seizoen 6 uitkomt. Er is nog onduidelijkheid over wanneer het zesde seizoen precies uitkomt.

  @FNBRLeaks

  Er bestaat al een item in Fortnite dat Port-a-Fort heet. Deze werd in april door Epic aan het spel toegevoegd. De Port-a-Fort is in feite een draagbaar fort. De blauw met grijze kubus zal in een fort veranderen, waarvan de vorm duidelijk zichtbaar is op de kubus. Deze kan als granaat worden gegooid, waardoor er een toren ontstaat.

  Fortnite Port-a-Fortress

  De nieuwe Port-a-Fortress is zeldzamer (legendary) en het ziet er naar uit dat het gebouw groter zal zijn. Aan de tekening te zien ziet het eruit alsof er een heel team in het fort past, in plaats van de kleine toren van de Port-a-Fort.

  De Port-a-Fortress is waarschijnlijk beschikbaar na de release van de patch van deze week. Dinsdag of woensdag zal seizoen 5 verdwijnen en vanaf donderdag of vrijdag is seizoen 6 beschikbaar. Port-a-Fortress is waarschijnlijk het laatste nieuwe item dat wordt toegevoegd aan seizoen 6.

  Je hebt nog een paar dagen om de laatste uitdagingen die je over hebt van seizoen 5 te voltooien, daarna zijn ze weg. Daarna kun je weer een frisse start maken in seizoen 6.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.