Fortnite patch notes zijn uitgebracht door Epic Games

  De nieuwste Fortnite update werd eerder vanmiddag uitgebracht. Deze keer waren de servers helemaal niet offline, waardoor spelers meteen aan de slag konden met de nieuwe features. Al die features staan overzichtelijk in de Fortnite patch notes op de website van Epic Games.

  Deze week gaat het om de Fortnite v7.30 content update, waarbij er nieuwe features aan de game worden toegevoegd. Het was al bekendgemaakt dat er een een nieuw soort Campfire en Bottle Rockets aan de game zouden worden toegevoegd. Nu blijkt dat dit Environmental Campfires zijn. Ook de werking van de Bottle Rockets wordt uitgelegd in de Fortnite patch notes.

  Twee grote nieuwe features in Fortnite patch notes

  De Environmental Campfires verschijnen over de hele Fortnite map. Deze kunnen worden aangestoken, waardoor iedere speler die er omheen staat twee levenspunten per seconde krijgt. De duur van de Environmental Campfire is 25 seconden. In totaal kun je dus vijftig levenspunten krijgen van dit nieuwe item. De nieuwe kampvuren kunnen maar een keer per match worden gebruikt, daarna kun je duidelijk zien of er verbrand hout in het kampvuur ligt. Als dit het geval is kun je de Environmental Campfire niet meer gebruiken.

  In het nieuwsoverzicht in Fortnite Battle Royale konden we ook al zien dat Bottle Rockets zouden worden toegevoegd aan de game. Het was nog niet bekend hoe dit nieuwe item precies zou werken, maar dat is door middel van de Fortnite patch notes verduidelijkt. De Bottle Rockets kunnen op de grond worden weggegooid. Daarna worden er binnen negen seconden 45 raketten afgevuurd. Je kunt maximaal twee Bottle Rockets tegelijkertijd afsteken.

  Alle veranderingen in de Fortnite v7.30 content update

  Dit zijn de twee grootste veranderingen in de Fortnite v7.30 content update, maar er zijn ook een aantal nieuwe modi toegevoegd. Daarnaast zijn er nog een aantal features verandert. Zo is de BoomBox, na veel klagen van de Fortnite community, naar de Vault verplaatst. Alle veranderingen in de update kunnen worden bekeken in de Fortnite patch notes.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch,PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.