Fortnite patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite v7.10 content update is live en dat betekent dat ook de patch notes zijn uitgebracht door Epic Games. Er is weer van alles veranderd in Fortnite Battle Royale, waaronder een nieuw wapen, een aangepaste locatie en kleinere aanpassingen aan verschillende features.

  Het grootste nieuws uit de patch notes van de Fortnite v7.10 update is het nieuwe wapen. De Suppressed Sniper Rifle is toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. Dit wapen is beschikbaar in de epic en legendary varianten. De Suppressed Sniper Rifle kan worden gevonden in floor loot, chests, vending machines en supply drops. Dit nieuwe wapen is minder sterk, maar in ruil daarvoor zullen je tegenstanders niet meteen weten waar het schot vandaan komt.

  Fortnite patch notes tonen Suppressed Sniper Rifle

  Daarnaast wordt de Six Shooter verplaatst naar The Vault. The Vault is geen fysieke locatie, maar een term voor de plek waar wapens naartoe gaan wanneer er aanpassingen moeten worden doorgevoerd. In The Vault zitten op dit moment onder andere de Crossbow, Double Barrel Shotgun en de Guided Missile.

  Vanaf vandaag wordt daar dus nog een wapen aan toegevoegd, maar er keert ook een wapen terug naar Fortnite Battle Royale. De Dual Pistols worden namelijk verwijderd uit The Vault en kunnen weer gewoon gebruikt worden in de online matches in Fortnite Battle Royale.

  Verschillende features minder sterk gemaakt

  De laatste weken werd er door de spelers van Fortnite veel geklaagd over de Boom Box en de X-4 Stormwing vliegtuigen. Epic Games heeft dit meegekregen, want beide features worden in deze update minder sterk gemaakt. De Boom Box kan nu minder vaak worden gevonden, heeft minder levenspunten en heeft een minder lange duratie. De X-4 Stormwing vliegtuigen zullen minder vaak voorkomen op de Fortnite Battle Royale map. Daarnaast zal het voertuig meer schade krijgen, wanneer je ermee tegen gebouwen vliegt.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, iOS en Android apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.