Fortnite merchandise te koop in officiële winkel van Epic Games

  De officiële merchandise van Fortnite is verkrijgbaar in de webwinkel van Epic Games. De webwinkel gaat Retail Row heten en wordt dus vernoemd naar de locatie in Fortnite Battle Royale. De merchandise is verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar ook in Europa.

  Er zijn veel mogelijkheden om aan zogenaamde Fortnite merchandise te komen. Tot voorheen was er geen officiële Fortnite kleding te koop, maar daar is nu verandering in gekomen. Op de website van Fortnite kun je verschillende t-shirts, truien en zelfs een onesie kopen.

  Fortnite merchandise kopen in Retail Row

  De Fortnite t-shirts - met onder andere de Durr Burger, DJ Yonder en de Skull Trooper - kunnen worden gekocht voor 20 euro. De truien zijn een stukje duurder, want hiervoor betaal je 45 euro. Er is op dit moment een Durr Burger onesie beschikbaar en daar betaal je 55 euro voor.

  Er kunnen maximaal twee onesies per persoon worden besteld, maar de t-shirts en truien zijn ongelimiteerd beschikbaar. Het gaat op dit moment nog om een pre-order, want de merchandise wordt aan het einde van januari 2019 verzonden.

  14 Days of Fortnite challenges

  Naast de release van de Fortnite merchandise is het nieuwste evenement in Fortnite Battle Royale ook begonnen. Tijdens dit evenement - dat 14 Days of Fortnite challenges heet - kan er iedere dag een challenge worden voltooid, waarvoor je een beloning krijgt. Deze beloningen worden iedere dag bekendgemaakt. Voor de eerste dag is de beloning de GG Ornament Spray.

  Het nieuwste Fortnite evenement brengt een mix van oude en nieuwe limited time modes (LTM). De LTM die op dit moment beschikbaar is, is de Unvaulted modus. In deze modus zijn alle wapens die in de afgelopen maanden naar de Fortnite Vault zijn verplaatst beschikbaar. Hierbij kun je denken aan de Impulse Grenades, Tactical SMG en de Double Barrel Shotgun.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en op mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.