Fortnite map is in grote delen aan het verdwijnen

  De Fortnite map is in grote delen aan het verdwijnen. Het bizarre fenomeen speelt zich de afgelopen dagen in Fortnite af sinds de raketlancering van afgelopen weekend. Wat gaat Fortnite seizoen 5 ons brengen?

  Epic Games

  Het is een roerige periode voor Fortnite Battle Royale spelers, want de Fortnite map is langzaam maar zeker aan het verdwijnen. Vaste voorwerpen op de map beginnen uit het niets te verdwijnen door middel van de vreemde portalen die veel lijken op de scheur in de lucht. Zo is in de bovenstaande YouTube-video van señior ox te zien hoe een motel-bord ineens verdwijnt.

  De verdwijningen lijken iets te maken te hebben met de scheur in de lucht die afgelopen weekend ontstond. Toen werd er namelijk een raket gelanceerd op Tilted Towers via een speciaal event. De raket werd alleen uit baan gebracht, waardoor deze op hol sloeg. Na een hoop chaos explodeerde de raket en ontstond er de scheur in de lucht.

  Het is onduidelijk of de vreemde gebeurtenissen in Fortnite iets te maken hebben met het aanstaande Fortnite seizoen. Fortnite Season 4 loopt namelijk op haar einde, want volgende week gaat Season 5 van start. In de aanloop naar seizoen 4 vonden er ook al bizarre gebeurtenissen plaats in verband met een komeet die uit de lucht viel.

  De komeet landde toen Season 4 van start ging en bracht een superhelden thema met zich mee. Ook ging de Fortnite map daardoor op de schop, want de komeet veegde een plek van de map. Dusty Depot werd getroffen door de komeet en veranderde in Dusty Devot.

  Fortnite map wederom op de schop?

  Het is onduidelijk in welke mate de map veranderingen gaat ondervinden. Voor nu verdwijnen er steeds meer voorwerpen van de map. Ontwikkelaar Epic Games heeft nog geen commentaar gegeven op de vreemde verschijnselen. Als we terugkijken op de start van seizoen 4 zal dit ook pas gebeuren rond de lancering van Fortnite Season 5.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.