Fortnite leak geeft toont nieuw wapen en Slurp Juice verandering

  Een nieuw Fortnite leak toont een nieuw wapen dat binnenkort naar de game komt, maar daar blijft het niet bij. Er lijken ook veranderingen op komst te zijn voor Slurp Juice. De veranderingen worden verwacht in komende updates van Fortnite.

  Epic Games

  Op Reddit werd de Fortnite leak ontdekt door een oplettende speler. Hij plaatste de foto van een nieuw wapen dat naar Fortnite komt. Het betreft een nieuwe Submachine Gun (SMG) die goed is voor gevechten in kleine ruimtes. De SMG heeft de naam Compact SMG gekregen en zal in Epic en Legendary drops te vinden zijn.

  Ook Fortnite leaker FNBRLeaks bevestigt de komst van een nieuwe SMG naar Fortnite. Op Twitter plaatste hij zelfs de audio voor een nieuwe SMG die naar de game komt. Volgens hem heet het wapen alleen wel de P90. In de onderstaande tweet kun je alvast horen hoe het wapen gaat klinken.

  Het is alleen niet de enige Fortnite leak waarover gesproken wordt, want dezelfde insider plaatste ook informatie over veranderingen die worden doorgevoerd voor Slurp Juice. Deze gaat namelijk 75 HP terugbrengen, maar de prioriteit ligt bij daadwerkelijke HP en niet het schild. Pas wanneer je volledige HP hebt, wordt het schild sterker gemaakt.

  Fortnite leak niet de eerste

  Eerder vandaag werden de Fortnite challenges gelekt waarmee Battle Pass gebruikers alvast kunnen zien wat ze komende week moeten gaan doen. De challenges van Week 3 uit season 5 werden namelijk gelekt, maar die challenges staan nog niet honderd procent vast. Ook is het nog onbekend hoeveel XP er verdiend kan worden. Het is gebruikelijk dat de Fortnite challenges op donderdag van start gaan en verwacht wordt dat dit wederom zal gebeuren deze week.

  Zoals in het bovenstaande plaatje te zien is, komen overigens ook de Founder's Pack skins naar Fortnite Battle Royale. Deze skins waren eerst exclusief voor wie de Founder's Pack kocht, maar worden nu alsnog uitgebracht. Dit wordt bijna een jaar na de lancering van de game gedaan.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.