Fortnite komeet nu veelvoudig in de lucht te vinden

  Het grote mysterie rondom de Fortnite komeet wordt alleen maar spannender. Wanneer je nu een match aan het spelen bent, kun je meerdere kometen in de lucht zien vliegen. De vraag is wat dit betekent.

  BagoGames

  Het mysterie rondom de Fortnite komeet in Fortnite Battle Royale wordt alleen maar groter. Spelers hebben gisteren opgemerkt dat de komeet niet maar alleen uit de lucht valt. Wanneer je nu een match begint kun je gedurende één match in ieder geval vier kometen zien vliegen.

  Wat het mysterie rondom de komeet betekent is tot op heden nog steeds niet bekend. De nieuwe kometen zorgen ook niet voor veel duidelijkheid, want sommige kometen verbranden volledig in de atmosfeer gedurende de match. Volgens Kotaku zijn spelers er volledig van overtuigd dat de komeet vandaag nog impact zal maken op de map.

  Fortnite komeet zorgt voor speculatie

  De komeet heeft al voor veel ophef gezorgd. Spelers speculeren massaal over wat de komeet betekent, maar concrete antwoorden zijn er nog niet. Vorige week leek het er wel op dat er nieuwe Fortnite komeet details ontdekt zijn.

  Uit de data-analyse van Tow Epic Buddies op Twitter blijkt dat er een nieuwe modus op komst is. In bestanden hebben deze dataminers gevonden dat er een mode op komst is met de naam 'Impact'. De komeet lijkt dan ook te maken hebben met een nieuwe Limited Time Mode.

  Ook waren er in het verleden Fortnite geruchten over de komeet die het einde lijken te zijn van Tilted Towers. Dit is natuurlijk één van de meest populaire spots in Fortnite Battle Royale vanwege de hoeveelheid wapens en andere behulpzame items. Hierdoor trekken veel spelers aan het begin van een match naar deze plek. Dit heeft het als gevolg dat de rest van de map wat leeg is.

  Anderen denken dat de komeet het teken is voor een nieuwe map. Epic Games heeft namelijk al eens aangegeven dat ze een nieuwe map wil maken. Tot nu toe houdt Epic Games haar poot stijf. Toen Kotaku om een antwoord vroeg van de ontwikkelaar kregen ze alleen deze foto terug.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.