Fortnite Junk Rift laat grote voorwerpen op je tegenstanders vallen

  Er is een nieuw wapen geïntroduceerd in Fortnite. Met de Junk Rift open je een gat in de lucht waar vervolgens grote en vooral zware voorwerpen uit vallen. Het spreekt voor zich dat de Fortnite Junk Rift grote hoeveelheden schade doet bij je tegenstanders.

  Epic Games

  Zoals gezegd brengt het vallende voorwerp schade aan bij spelers. Daarnaast vernietigt het alle voertuigen en andere verwoestbare objecten. De schade aan spelers is 200 wanneer ze geraakt worden door het object zelf en 100 als ze getroffen worden door de schokgolf die ermee gepaard gaat. Ook de schokgolf vernietigd voertuigen en objecten.

  De Junk Rift is zeer zeldzaam en is te vinden als Floor Loot en in kisten, Supply Drops en bij Lama’s. De Junk Rift is onderdeel van een groter update die draait om de explosie van een Rift Beacon. Deze explosie heeft de nodige andere gevolgen voor Fortnite.

  Wat is er naast de Fortnite Junk Rift nieuw?

  De Rift Beacon die is ontploft was die bij het Rec Center. Daar is nu dan ook een grote krater. Behalve dat dit de map van Fortnite verandert vindt je in de krater ook Glitched Consumables. Deze items veranderen constant in verschillende items die eerder in de game zaten. De items waar een Glitched Consumable oncontroleerbaar tussen wisselt zijn:

  • Appels (5 health)
  • Paddenstoelen (5 shield)
  • Kokosnoten (5 effective health)
  • Pepers (verhoogde bewegingssnelheid)
  • Hop Rocks (verminderde zwaartekracht)
  • Shadow Stone (verhoogde snelheid en de mogelijkheid om door objecten heen te gaan)

  Naast deze veranderingen in de gameplay is ook het item “Green Toy Wrap” geupdatet. Daarom kan iedereen die de Toy Soldiers Wraps bundel heeft gekocht zijn geld terugkrijgen zonder een Refund Token te gebruiken. Dit kan tot 30 dagen na je volgende login.

  Alle informatie over de nieuwste Fortnite update kun je lezen op de website van Epic Games, waar ook de nieuwigheden in Creative en Save the World omschreven staan.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.