Fortnite Item Perk Recombobulator in patch v4.2

  Epic Games introduceert de Fortnite Item Perk Recombobulator in patch v4.2. Hiermee wordt het mogelijk om zelf de perks voor wapens en vallen te selecteren en te upgraden.

  EpicGames

  Fortnite-ontwikkelaar Epic Games kondigt op zijn website de Item Perk Recombobulator aan voor Fortnite: Save the World. De Recombobulator wordt beschikbaar nadat de spelers Plankerton Shield Defense, en vervolgens twee side-quests hebben uitgespeeld.

  Fortnite Item Perk Recombobulator maakt modificatie mogelijk

  Nadat de Recombobulator is vrijgespeeld is deze toegankelijk in het 'item upgrade' scherm onder de nieuwe 'modify perks' optie. Hier zijn alle nieuwe mogelijke perks te vinden. Het wordt nu voor spelers mogelijk om perks die ze niet willen gebruiken te vervangen en te investeren in perks die ze langere tijd gebruiken om ze te perfectioneren.

  Het upgraden van perks wordt gedaan met de resources 'RE-PERK!', dat te vinden is in laagdrempelige missies en het zeldzamere 'PERK-UP!', dat te vinden is in missies met een hogere moeilijkheidsgraad. De Perk Recombobulator is te gebruiken op alle wapens en vallen die na patch 4.2 worden verkregen maar oude wapens, zogenaamde legacy-wapens, moeten eerst geconverteerd worden.

  Verder wordt het ook mogelijk om te kiezen welk element je op je wapen wil hebben: 'FIRE-UP!', 'AMP-UP!', of 'FROST-UP!'. Deze elementen zijn te vinden in de Mission Alert beloningen en Repeatable Quests. De nieuwe upgrades zijn te gebruiken vanaf maandag 14 mei, wanneer patch 4.2 gepland is om uit te komen.

  Fortnite: Save the World is de betaalde co-op tegenhanger van het extreem populaire Fortnite: Battle Royale. In Save the World nemen teams van maximaal vier spelers het op tegen hordes van zombies die 's nachts het door de spelers gebouwde fort aanvallen.

  Fortnite luik

  Liefhebbers van de Battle Royale versie van Fortnite kunnen zich nu buigen over een nieuw mysterie: sinds kort is er een luik opgedoken op de map. Epic Games blijft tot nu toe nog stil over wat het zou kunnen betekenen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.