Fortnite Ice Storm event bezaait de hele map met sneeuw

  In de Fortnite v7.20 update ontstond er een grote ijzige bal boven Polar Peak. Het was niet duidelijk waarom dit gebeurde, maar daar is nu wel duidelijkheid in gekomen. De onverwachte bal trapt namelijk het nieuwe Fortnite Ice Storm event af.

  Het Fortnite Ice Storm event brengt een aantal nieuwe features met zich mee. Het evenement werd al spectaculair aangekondigd. Uit de ijzige bal verscheen de Ice King die de hele Fortnite map met sneeuw bezaaide. Dat is niet het enige, want er zijn weer zombies. Deze zogenaamde Ice Fiends komen langzaam achter je aan gelopen, maar wanneer je de Ice Fiends vernietigd kun je zeer goede beloningen krijgen.

  Nieuwe features tijdens het Fortnite Ice Storm event

  Naast de toevoeging van de Ice Fiends zijn er ook nieuwe challenges beschikbaar. De challenges worden op dezelfde manier uitgebracht als tijdens het 14 Days of Fortnite evenement. Er wordt iedere dag een nieuwe challenge onthuld en hiervoor krijg je experience points. Wanneer je alle challenges hebt voltooid, speel je een speciale glider vrij met een winters thema. Daarvoor moet je dus alle veertien challenges voltooien.

  Onder andere Ninja zat samen met een aantal andere spelers in een Fortnite match, terwijl het evenement begon. De Ice King zorgde voor een dik pak sneeuw over de hele Fortnite map. De populaire streamer was enorm enthousiast en zo ook zijn collega’s. Dat kun je zien in deze video op het officiële Twitter-account Ninja.

  Fortnite Secret Skirmish in februari

  Daarnaast heeft Epic Games een nieuw toernooi aangekondigd. Het evenement gaat de Fortnite Secret Skirmish heten en het zal twee dagen duren. Het is nog niet bekend waar het evenement gaat plaatsvinden, maar het is wel bekend dat het ergens in de volgende maand zal gebeuren. De beste spelers worden door Epic Games uitgenodigd, waardoor we weer net zulke toffe gameplay kunnen verwachten als tijdens eerdere evenement, zoals TwitchCon en PAX.

  Fortnite Battle Royale is gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.