Fortnite Hamster Ball voertuig ontdekt door dataminers

  Er komen voortdurend nieuwe updates uit in Fortnite met steeds nieuwe features. Nu zijn dataminers erachter gekomen dat er een nieuw voertuig aan de populaire game zal worden toegevoegd, namelijk een Fortnite Hamster Ball, die wel heel erg lijkt op het voertuig uit Jurassic World.

  Een dataminer genaamd lucas7yoshi kwam erachter dat Epic Games vroeg of laat een nieuw voertuig aan de game zal toevoegen. Het voertuig zal een Hamster Ball zijn en heeft wel wat weg van de bal uit Jurassic World. De naam van het voertuig zal “The Baller” zijn. De ballen hebben een laadstation en een ontstopper, waarvan gedacht wordt dat spelers zichzelf aan muren en gebouwen kunnen vastplakken en slingeren.

  Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de nieuwe Hamster Ball in Fortnite te zien zal zijn, maar we kunnen verwachten dat dit elk moment kan gaan gebeuren. Er wordt gedacht dat “The Baller” beschikbaar zal zijn na de aankomende v8.10 patch.

  Fortnite Hamster Ball waarschijnlijk binnenkort beschikbaar

  Vorige maand bracht Epic Games nog seizoen 8 uit van Fortnite. Er kwamen met de Battle Pass meer dan 100 nieuwe items en wapenskins naar de game. Deze Battle Pass in Fortnite season 8 is voor 950 V-Bucks te koop. In het nieuwe seizoen zie je vooral veel piraten met meerdere skins en emotes. De map staat in het teken van piraten. Zo is er een kanon aanwezig waarmee je jezelf kunt afschieten en de constructies van de vijand kunt vernietigen. Verder krijgen spelers toegang tot verschillende nieuwe skins, zoals een bananenpak.

  Verder kwam vorige maand Fortnite ook nog in het nieuws, omdat een festival genaamd Fortnite Live gigantisch was geflopt. Er was te weinig personeel, huilende kinderen en boze ouders die hun geld terug wilden. Het festival werd niet georganiseerd door Epic Games, maar door Exciting Events. De organisator van het festival had eerder beloofd om de show volgend jaar opnieuw in Norwich te geven, ondanks de vele klachten. Later vertelde Epic Games in een statement aan Eurogamer dat het bedrijf juridische stappen wil ondernemen tegen de organisatoren van het Fortnite festival.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.