Fortnite guided missile blijft waarschijnlijk langer weg dan gedacht

  Toen de servers recent offline werden gehaald wegens noodonderhoud waren ook de Fortnite guided missiles uit de game gehaald. Destijds zou het gaan om een tijdelijk probleem, maar nu is bekend dat het item de vault ingaat.

  Dat het wapen de vault ingaat betekent dat we waarschijnlijk nog wel iets langer kunnen wachten tot het item weer terugkomt in de game. Epic Games maakte zes dagen geleden bekend dat het voorwerp “tijdelijk” niet meer in Fortnite zou zitten. Het team was toen bezig met het zoeken naar een oplossing voor de animatie-problemen die het item nu wellicht nog steeds heeft.

  Fortnite guided missile in vault wegens sterkte

  Via Reddit heeft Epic Games bekendgemaakt dat de guided missile de vault ingaat. Dit keer is het wegens de feedback van spelers over hoeveel kracht het wapen heeft. Om na te denken over deze klachten is het item dus in de vault gestopt. Epic is nu bezig met het bedenken van de volgende stappen voor de toekomst van de guided missile.

  Wanneer we het item dus weer in-game zullen zien is nog onbekend. De guided missile werd aan het eind van maart aangekondigd en was enkele dagen later te spelen.De guided missile is niet het eerste wapen dat in de vault werd gezet.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.