Fortnite-speler FaZe Jarvis krijgt levenslange ban vanwege aimbot

  Fortnite is op het moment misschien wel de meest populaire titel in de wereld van de games. Door die populariteit wordt de game op allerlei niveau's gespeeld. Een van deze professionele Fortnite gamers, genaamd FaZe Jarvis, heeft een levenslange ban gekregen van de game. Hij gebruikte in een aantal video's op zijn Youtube-kanaal namelijk een aimbot.

  De bekende E-sporter FaZe Jarvis gebruikte een aimbot tijdens verschillende video's in de hoop dat dit de opname wat interessanter maakte. Nou mag dit dan wel gelukt zijn, maar het gebruik van een aimbot druist tegen de voorwaarden van Epic en Fortnite in. Zo'n aimbot zorgt er namelijk voor dat je zonder veel moeite iemand heel snel uit kan schakelen, doordat je wapen automatisch raak schiet.

  Dit is natuurlijk niet een goede manier om jezelf te presenteren. Vooral niet als je een bekende Youtuber bent die een flinke horde volgers heeft. In een nieuwe video op zijn eigen Youtube-kanaal legt FaZe Jarvis uit wat er daadwerkelijk is gebeurd en dat hij een levenslange ban heeft in Fortnite, wat natuurlijk heel jammer is voor alle volgers die van zijn content genieten.

  Wat gebeurt er nu met FaZe Jarvis in Fortnite?

  De Youtuber en E-sporter kan helaas geen gebruik meer maken van de bekende titel. Epic heeft besloten om hem een levenslange ban te geven, aangezien dit echt geen manier is om de game te spelen. Wat vind jij hier van? Gebruik je zelf soms ook een aimbot? Laat het ons weten in de comments.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.